Om du äger en bar förstår du hur viktig barinredningen är. De bidrar inte bara till att göra din anläggning mer estetisk, utan gör också bartendernas arbete smidigare. Att ha rätt barutrustning är nyckeln till en väloljad verksamhet. Låt oss ta en titt på några av de viktigaste barutrustningarna och hur de bidrar till ett funktionellt utrymme.

Glashängare

En av de viktigaste delarna av barutrustning är glashängare. Genom att hänga upp glas från taket har bartendern lätt tillgång till dem och behöver inte slösa tid på att fumla i överfulla hyllor. Glashängare bidrar också till att skapa ett elegant utseende i din bar som kommer att tilltala kunderna

Shakers

En annan viktig del av barutrustningen är shakers. En bra shaker är nödvändig för att göra cocktails snabbt och utan krångel. En shaker av hög kvalitet är hållbar och lätt att hålla i, så att bartendern kan hålla ett högt tempo utan att offra precision

Isbehållare

Sist men inte minst är isbehållare en viktig del av en välfylld bar. Isbehållare ger en plats för förvaring av is så att den inte behöver fyllas på hela tiden. De hindrar också isen från att smälta och vattna ur drinkarna.

Som du kan se finns det många olika typer av barinredning som är viktiga för ett effektivt arbetsflöde. Genom att investera i högkvalitativa glashängare, shakers, speed rails och isbehållare kan du vara säker på att din bar kommer att vara välutrustad för att hantera allt som kommer i dess väg!

fler insikter