Om oss

Vårt uppdrag är att hjälpa ditt företag att blomstra

Vi utvecklar och levererar de bästa lösningarna för varje kunds behov

Med ett uppdrag att leverera endast de bästa lösningarna för våra kunders behov strävar vi efter att hålla tid och budget. Vårt team är hängivet i allt de gör; från uppstart hela vägen till produktionens leverans – du kan räkna med oss!

Teamet på Frozt Innovation redo att ta ditt företag till nästa nivå.

våra värderingar

Samarbete

Vi strävar efter en bättre värld och stor utveckling inom branschen. I samarbete med organisationer, myndigheter och den privata sektorn investerar vi i hållbar utveckling för alla människor.

Resultatmaximering

Utvärdera din framgång genom att se hur många kritiska resultat som inte har uppnåtts i slutet av veckan. Ert mål är att uppnå en slutförandefrekvens på 90 % eller mer. Överför alla oavslutade resultat till nästa vecka.

Förträfflighet

Utmärkt kvalitet är en egenskap som folk verkligen uppskattar, eftersom den är så svår att hitta. Excellens är egenskapen att man utmärker sig, att man verkligen är bäst på något.

Innovation

Kunskap och innovation har en allt större betydelse för den ekonomiska tillväxten och för teknisk konkurrenskraft på alla områden och det är en viktig fråga för forskarna, chefer och för länder i sin helhet.

Frozt innovation teamet består av

Sofia Bergdahl

Senior Business Consultant

Christian Wiklund

Marketing Consultant

Edwin Jénsen

Managing Director

REDO ATT TA DITT FÖRETAG TILL NÄSTA NIVÅ?

KONTAKTA OSS IDAG OCH FÅ EN KOSTNADSFRI KONSULTATION.