Städmaskiner och kombiskurmaskiner från fimap.se

Fördelar med en städmaskin för stora ytor

En städmaskin för stora ytor har många fördelar jämfört med manuell städning. Till exempel kan den rengöra ett mycket större område på en bråkdel av tiden vilket sparar pengar för både företaget och kunden.

Den är också effektivare när det gäller att avlägsna smuts och damm, så dina golv kommer att se renare ut omgående. Dessutom är en kombiskurmaskin mycket enklare att använda än att behöva lära upp någon med manuella städrutiner.

Att hantera en åkbar städmaskin är relativt lätt och rör det sig om en kombiskurmaskin eller en åkbar sopmaskin. Principen är enkel och du behöver bara introducera hur maskinen fungerar och den anställde kan framföra städmaskinen med enkla medel.

Smidig hantering med en åkbar städmaskin

En åkbar skurmaskin har oftast en behållare för rent vatten och en för smutsigt och det är enkelt att fylla på och deponera vatten på ett smidigt sätt. Det brukar röra sig om en slang för deponering av spillvatten och stora behållare för både friskt vatten och spillvatten. På så sätt går det att rengöra stora ytor.

Den åkbara städmaskinen har oftast en vanligt styrratt eller ett styre samt reglage för att hantera hur borstar och uppsugningen av vatten ska ske. Genom att reglera vattenmängden så kommer det i det flesta fall gå åt mindre rengöringsmedel. Med en åkbar skurmaskin kan du oftast pumpa ur vattnet från behållare så att återvinning av vattnet enklare kan ske, vilket även sparar på miljön.

Fördelar med att välja en åkbar städmaskin

När du väljer städmaskin och har stora ytor att hantera så kommer du få väldigt bra resultat med en åkbar kombiskurmaskin eller en åkbar sopmaskin. Men det är alltid bra att komplettera med en singelskurmaskin om det finns mindre ytor och hörn som är svåra att nå in med en åkbar städmaskin. Hos exempelvis fimap.se kan du se vilka typer av städmaskiner som finns.

fler insikter