Fårskinnstofflor och fårskinn av äkta fårskinn

Fårskinnstofflor som värmer dina fötter

Använd varma och sköna fårskinnstofflor av äkta fårskinn, på så sätt kan du sänka din inomhustemperatur några grader och njuta av svalare luft inomhus. Det är oftast att vi kyler ner våra fötter som gör att vi känner oss något kalla, när vi går på kalla golv eller är lite trötta i kroppen. Då är det smart att ta på sig ett par värmande tofflor av fårskinn och vrida ner värmen lite och spara energi.

Att sänka värmen inomhus och spara energi är något som vi sällan tänker på som en enkel åtgärd för energibesparingen. Det gäller även om du arbetar på kontor, köp ett par extra tofflor till kontoret som du kan ha även där. På så sätt hittar du även lättare dina kontorsskor av äkta fårskinn, bland alla fotriktiga sandaler i skostället. Som oftast är i skinn och har en korksula med varierande storlekar.

Placera ut sköna fårskinn och fårskinnskuddar där du vet du ska sitta still en längre stund

Du kan även tänka steget längre här och plocka med dig ett skönt och lockigt fårskinn eller fårskinnsfäll, till kontorsstolen och en fårskinnskudde så att du kan arbeta mer varierat och styra över temperaturen själv. På så sätt kan du återgå till kontoret efter distansarbetet eller om det är mer av ett hybridkontor så kan det vara en bra övergång som känns som din mysiga hemma miljö som du vant dig vid när du distansarbetat.

Det finns olika typer av äkta och naturliga skinn och det har en mysig charm, att ta tillvara på den värmande funktionen som dessa ger. En syntetisk filt eller en fleecefilt ger dig inte samma sköna naturliga känsla och ha alltid med dig en fårskinnskudde så att du kan justera ländryggen. Eller som en skön prydnadskudde av äkta fårskinn att vila dina trötta fötter på, kanske efter lunchens extrainsatta gympapass eller kontorsaktivitet.

fler insikter