Kashmir turtle neck och snygga kashmir sjalar hos cozycashmere.se

Stilfullare kontorskläder med cashmere tröjor

Ett populärt val för kontor av kashmir turtle neck, denna är både skön och varm och se snygg ut i alla situationer. Du kan enkelt komplettera detta med en snygg kasmir sjal eller halsduk, som även passar snyggt till din kashmirtröja för dam.

Du kan komplettera detta med snygga kashmir leggings. Inom det som vanligtvis benämns som cashmere eller kashmir så finns det många olika produkter och det benämns ofta varierande med antingen cashmere eller kashmir. Exempel på detta är Cashmere tröja och Kashmir tröja och det finns både herr- och dammodeller av dessa.

När du väljer arbetskläder till ditt kontor så finns det kasmir mössa och kasmir halsduk som går att komplettera till kashmir kläderna. Du kan välja att ha en klädkod som är i denna mjuka och sofistikerade cashmere look. Om du ska köpa in kashmir produkter och cashmere tröjor.

Beställ då gärna av en hållbar tillverkare som visar hela leveranskedjan samt tillverkningskedjan på ett transparent sätt. Exempel på detta är cozycashmere.se där du kan få mer information om deras kashmir och mer inspiration om varför du bör välja cashmere produkter.

Så här tillverkas kashmirtröjor även kallat cashmere tröjor

Cashmere tröjor även kallat Kashmirtröjor är tillverkade av den mjukaste ullen, men få vet hur detta lyxiga material kommer från och bearbetas. Så här brukar en framställning av kashmirtröjor i de flesta fall gå till.

Hur man får tag på de finaste kashmirfibrerna

Det första steget i tillverkningen av en kashmirtröja är att hitta de finaste kashmirfibrerna. Kashmir tillverkas av den mjuka underpälsen från vissa typer av cashmere getter, särskilt de som lever i kalla klimat.

De hårda förhållandena i dessa miljöer gör att getterna får en tjock päls som isolerar dem från kylan. Varje cashmere get kan bara producera en liten mängd kashmir varje år, vilket är anledningen till att detta tyg är så värdefullt.

När kashmirfibrerna (cashmere fibrer) väl har hittats måste de sorteras och rengöras. Detta görs vanligtvis för hand för att bevara fibrerna som är känsliga. När fibrerna har sorterats och rengjorts kan de spinnas till garn.

Det sista steget i tillverkningen av en kashmirtröja är att sticka eller väva garnet till tyg. Denna process kan göras för hand eller med maskin, beroende på vilket slutresultat man vill ha.

Tygmaterialet skärs sedan till och sys till en tröja (eller annat plagg). Som du kan se är det mycket som krävs för att göra en kashmirtröja.

Från att hitta de finaste fibrerna till att sortera och rengöra dem för hand, bidrar varje steg i processen till slutproduktens kvalitet.

Så nästa gång du tar på dig din favorit kashmirtröja använd den väl och vårda den ömt, så den håller länge.

fler insikter