Bilden visar ett cykelbud som levererar varor. Softshelljackor är ofta jackor med tryck skapta av profilkläder som tydligt visar upp varumärket.

Softshelljackor är ett utmärkt sätt att förse dina anställda och kunder med snygga, praktiska och prisvärda ytterkläder som andas skönt. Oavsett om du letar efter något som skyddar dina anställda från väder och vind.

Det kan även vara om du vill ge dina kunder en praktisk företagsgåva. Då är softshelljackor ett utmärkt alternativ. Det finns flera fördelar med att investera i softshelljackor för ditt företag som du kommer att få reda på mer om nedan.

Softshelljackor som passar bra för ett aktivt arbete

Softshelljackor är utformade för att vara både slitstarka och är således andningsbara. Vilket gör dem perfekta för utomhusarbete i dåligt väder. De är vanligtvis tillverkade av syntetiska tyger som är lätta men ändå starka. Softshell är även väldigt motståndskraftiga mot vind och vatten.

Detta gör dem idealiska för att skydda dina lagmedlemmar mot dåligt väder och samtidigt hålla dem bekväma under hela arbetspasset. Eftersom de är vattenavvisande kan de dessutom lätt torkas av vid behov.

Välj gärna en jacka av softshellmaterial till yrken som kräver mycket rörelser

Mångsidighet och stil Softshelljackor finns i en mängd olika stilar och färger, så du kan lätt hitta något som passar ditt företags image eller logotypdesign. Gör som många företag och välj att låta trycka varumärket på jackan.

På så sätt kommer dina anställda alltid har lätt tillgång till ett enhetligt klädesplagg. Dessutom kan du använda softshelljackor som företagsgåvor till kunder eller klienter, vilket visar dem att du värdesätter deras affärer och uppskattar deras beskydd.

Prisvärda softshelljackor med profiltryck

Prisvärdighet och kvalitet Jämfört med andra typer av ytterkläder tenderar softshelljackor att vara mycket prisvärda även när de köps i stora mängder. Och eftersom de kommer från välkända profilmärken som kan du vara säker på att du får kvalitetskläder som håller under flera säsonger utan att förlora sin form eller färg.

Softshell passar för företag som letar efter snygga men praktiska ytterkläder för sina medarbetare eller kunder är softshelljackor till många fördelar. Från hållbarhet och andningsförmåga till överkomlighet och kvalitet.

Det råder således inget tvivel om det värde som dessa plagg erbjuder företag av alla storlekar. Att investera i softshelljackor är ett utmärkt sätt att visa dina anställda eller kunder att du bryr dig om att förse dem med bekväma kläder. Samtidigt som du projicerar en professionell bild av varumärket för ditt företags räkning.

fler insikter