Mumin sommarmugg och Muminfiguriner från Moomin serien

Muminfiguriner numrerad med samlarvärde

Muminfiguriner som är numrerade har oftast ett samlarvärde över tid. Då det är relativt svårt att få tag på olika numrerade Muminfiguriner idag. Det är nämligen ett befintligt samlarintresse för just Muminprodukter, genom det så blir det även ett högre andrahandsvärde. Att istället köpa Muminprodukter idag och invänta ett samlarvärde kan därför vara en väg att gå.

Det kan vara svårt att veta vilken produkt samlarvärdet komma vara högst hos. Historiskt har det varit på mer unika kollektioner som exempelvis Muminfiguriner som är numrerade eller speciella samlarmuggar av Muminmuggarna. Men i nästan alla fall så handlar det om en begränsad upplaga som är det som avgör.

Det finns idag begränsade upplagor av Muminmuggar och du kan hitta dessa genom att söka Mumin begränsad upplaga men även Moomin Limited Edition. Hos exempelvis Lilla Stork kan du få en överblick och mer inspiration och välja ut det du vill samla på och se vilka produkter som finns i begränsad upplaga eller numrerad upplaga.

Olika typer av samlarobjekt som Mumin säsongsmuggar eller Arabia Mumintallrikar

Mumin sommarmuggar eller Mumin säsongsmuggar är tillverkade av en sån anledning och det finns en del att välja på som exempelvis, Arabia Muminmugg fiske säsongsmugg som är väldigt populär, eller Arabia mumintallrikar. Andra exempel är Muminmugg Röda Korset eller Muminmugg Lilla My och Muminmugg Lilla Stinky som kan var en fina produkter till samlingen.

Muminmugg fiske är en populär mugg då det är en av Muminfamiljens mysiga och avkopplande sysselsättningar som det byggts berättelser kring. Genom berättelserna skapas det även ett samlarvärde då det kan associera till exempelvis det avkopplande i att fiska. Men det kan även vara att det påminner om den sköna känslan av att sitta vid en brygga och låta flötet berätta om det nappar eller inte. Där dagarna bara är och inte känns så tidsstyrda, som på en längre semester.

Du hittar alla typer av Muminprodukter hos Lilla Stork men även produkterna från Maileg, som populära Maileg mus och andra favoriter.

fler insikter