Hur mycket kostar det att bygga en padelbana?

Padel är en snabbväxande sport som liknar tennis, men som spelas på en mindre bana med kortare paddlar. Spelet ökar i popularitet, vilket innebär att fler och fler människor vill bygga padelbanor. Men hur mycket kostar det att bygga en padelbana? Svaret beror på flera faktorer.

Först måste du bestämma dig för vilken typ av padelbana du vill ha. Det finns fyra huvudtyper av padelbanor: enkelbanor, dubbelbanor, panoramabanor (mittbana) och vanliga banor. Priset ligger mellan 250 000 och 450 000 kronor för dessa olika typer av banor.

Den totala kostnaden för att bygga en padelbana påverkas också av faktorer som hur många banor du vill bygga och eventuella markarbeten som behöver göras. Dessutom påverkar placeringen av padelbanorna priset, liksom valet av utrustning som belysning och konstgräs.

Det är viktigt att veta hur mycket det kommer att kosta innan du börjar. Pris på en padelbana beror på vilken typ av bana du väljer, samt faktorer som plats och utrustning. Med lite planering och forskning kan du bygga den perfekta padelbanan för dina behov och din budget.

fler insikter