Bilden visar en affärsperson. Diplomerad Affärscoach, Företagscoaching och Teamcoaching går nu att utföra på distans.

Visste du att du kan utbilda dig inom affärscoaching och till bli en diplomerad affärscoach eller få en ICF coach certifiering, på distans? Det finns nämligen idag flera olika distansutbildningar för att gå certifierad ICF coaching utbildning även på distans.

Ett exempel på detta är Solid Affärscoaching, där Solid har tagit fram riktigt bra verktyg upp till Excecutive coach nivå. Har du någonsin velat bli en diplomerad affärscoach? Vill du förbättra din befintliga karriär eller starta en ny karriär som certifierad eller diplomerad coach då kan du utbilda dig till detta hos exempelvis Solid Coaching.

Det är ett exempel på en ledande leverantör av utbildning inom teamcoaching och coachutbildning. Det finns många fördelar med att kunna utföra en coachutbildning på distans. Detta ger dig det perfekta tillfället att påbörja din resa mot att bli ICF certifierad coach.

Vad ingår oftast i en coachingutbildning?

Affärscoaching erbjuder ofta flera inriktningar även för olika coachutbildningar på distans. Det beror mycket på din nuvarande kunskapsnivå eller erfarenhet men beror även på vilket ansvarsområde du har idag. Du kanske behöver bli säkrare i en chefsroll eller VD roll, då kan en Excecutive coachutbildning vara ett bra alternativ.

Du får personlig executive coachning och vägledning från en erfaren coach inom företagscoaching, teamcoaching samt affärscoaching. Du kommer således att arbeta med coacherna i realtid och få ta del av deras mångåriga erfarenhet på området.

Om du däremot väljer distansutbildning kan du genomföra allt kursarbete i din egen takt från ditt eget hem eller kontor. Oavsett vilket alternativ du väljer ger båda omfattande undervisning som optimerar dina chanser att lyckas efter avslutad utbildning.

Att bli ICF certifierad coachingsutbildning

När du har slutfört vårt utbildningsprogram för affärscoachning med framgång kan du ansöka om att bli en ICF-certifierad coach (International Coach Federation). Att bli ICF-certifierad är som att ha en kvalitetsstämpel. Denna talar om för potentiella arbetsgivare och klienter att du har uppfyllt de höga krav som ICF ställer.

Framförallt när det gäller kunskap och kompetensnivå som krävs för att bli professionell coach. Att erhålla denna certifiering öppnar många dörrar och ger dig tillgång till nya möjligheter inom branschen som annars inte skulle vara tillgängliga.

Det ökar också din inkomstpotential exponentiellt eftersom fler människor kommer att söka dina tjänster. Eftersom de vet att de får kvalitetsresultat från en kvalificerad professionell person som har klarat alla nödvändiga kvalifikationer.

Med exempelvis Solid Affärscoaching kan du nu bli en ICF certifierad coach eller en diplomerad affärscoach eller. Oavsett om det är genom kurser på plats eller distanskurser så erbjuds du ett fullgott stöd längst hela utbildningen.

fler insikter