Hos torplyktan.com hittar du svensk tvål. En naturlig två med goda dofter samt doftljus och doftpinnar

Få ditt hem att lukta gott med lyxiga doftljus och doftpinnar

Få ditt hem att lukta gott med skandinaviska och lyxiga doftljus, doftpinnar samt ljuvligt naturlig två med underbara dofter från naturen. Att skapa ett hem som doftar underbart kan göras enkelt och billigt med doftljus, doftpinnar och svensktillverkad naturlig tvål. Genom att placera ljus på strategiska platser runt om i hemmet och använda olika dofter kan du få ett vackert doftande hem som också är inbjudande för gäster.

Få ditt hem att lukta gott med skandinaviska doftljus som påminner dig om vår underbara natur

Det idealiska sättet att få ditt hem att lukta gott är att ha flera dofter som sprids samtidigt. Detta kan åstadkommas genom att använda doftljus, doftpinnar och plug-ins. Du vill placera dessa föremål i olika rum så att dofterna inte blandas och blir överväldigande. En bra tumregel är att ha ett doftljus eller några doftpinnar per rum. Om du har ett stort vardagsrum eller en öppen planlösning kan du överväga att ha två doftljus som brinner samtidigt.

När du väljer doftljus är det viktigt att välja sådana som är tillverkade med naturliga ingredienser. Syntetiska dofter kan vara överväldigande och orsaka huvudvärk hos vissa människor. Ljus av naturligt vax brinner vanligtvis längre och producerar mindre sot än sina syntetiska motsvarigheter. Om möjligt, försök att hitta doftljus som är gjorda med eteriska oljor eftersom dessa är mest potenta och ger mest fördelar aromaterapeutiskt sett.

Doftpinnar är ett annat bra sätt att sprida doft i hela hemmet utan att ha en öppen låga. Doftpinnar kan placeras på oansenliga ställen som i ett skåp eller under ett soffbord. De flesta pinnar håller i flera månader innan de behöver bytas ut. Precis som med ljus är det viktigt att välja pinnar som är tillverkade med naturliga ingredienser så att du inte ständigt bombarderas med syntetiska dofter.

Skandinaviska lyxiga doftljus och doftpinnar med vaniljsdoft och barrskog

Doftljus och doftpinnar är ett enkelt och prisvärt sätt att få ditt hem att dofta gott. Genom att följa dessa tips från en inredningsarkitekt kan du få ett vackert doftande hem som också är inbjudande för gäster.

fler insikter